Home Ikke kategoriseret 3 tips til en god og sund makeup

3 tips til en god og sund makeup

46
0
SHARE

Vi udsætter dagligt vores hud for mange forskellige kemikalier. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, for du skal huske på, at der er kemi i alt lige fra et nyplukket æble til indholdet i din kosmetikpung. Derfor er det vigtigt at skelne mellem harmløse og skadelige kemikalier. Når det kommer til makeup, er du ikke nødt til at stoppe dit forbrug for at undgå skadelige kemikalier. Youngblood Mineral Makeup laver kosmetik uden parfume, skadelige konserveringsmidler og kunstige farvestoffer. Deres produkter er derfor milde mod huden, og i modsætning til mange andre mærker kan du bruge dem uanset din hudtype. Normalt ligger prisen på deres produkter i den lidt dyrere ende. Køb dem her og spar rigtig mange penge på sund og naturlig kosmetik fra Youngblood Mineral Makeup.

Lad huden ånde

Mange af de foundations, som du kan købe i din nærmeste skønhedsforretning, består hovedsageligt af talkum. Det lyder ganske ufarligt, men det er faktisk rigtig skidt for din hud. Talkum lægger sig i ansigtets mange porer og tilstopper dem. Huden kan derfor ikke ånde, og nogle oplever endda at få udbrud af urenheder i ansigtet.  Hovedingrediensen i foundation fra Youngblood er mineraler. De trænger ikke ned i porerne, men lægger sig i stedet oven på huden, så den stadig kan ånde. Der er derfor rigtig god grund til at skifte din nuværende foundation ud med en mineral foundation. Desuden indeholder mineral foundations fra Youngblood fysiske solfiltre, så du også er beskyttet mod solens skadelige stråler.

Få makeuppen til at holde længere

Hvis du oplever, at din makeup ikke holder hele dagen, eller at din øjenskygge samler sig i øjenlågets fine linjer, så skal du lægge en primer, før du lægger din makeup. Først og fremmest har den til formål at udjævne huden og mindske synligheden af porer og fine linjer, men ved at lægge en primer, kan din makeup også holde dagen lang. Med Youngbloods Mineral Primer giver du desuden også din hud et vitaminboost, og den beskytter huden mod alle de skadelige stoffer i luften, som huden dagligt er i kontakt med. Til øjenlågene skal du bruge Stay Put Eye Primer fra Youngblood. Den får øjenskyggen til at holde længere og fremhæver farverne, og du undgår, at din øjenskygge samles sig i øjenlågets folder.

Smuk og naturlig glød

Du kan snyde dig til lidt mere farve i ansigtet uden at tage selvbruneren i brug. Med få lette strøg af en bronzer, kan du nemlig skabe en ganske naturlig glød i ansigtet. Det er dog vigtigt, at du bruger den med måde, for hvis du tager for meget bronzer på, kommer huden i stedet til at se beskidt ud. Kør forsigtigt din pensel over bronzeren, bank det overskydende af og påfør bronzeren de steder, hvor solen naturligt vil ramme huden. Du kan få flere forskellige fra Youngblood Mineral Makeup. Nogle med rosa undertoner og andre med orange. Som udgangspunkt skal du gå efter de rosafarvede, hvis du har en kølig hudtone. Har du derimod en varm hudtone, skal du gå efter en bronzer med orange undertoner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here