Home Indretning Billig sommerhus make-over

Billig sommerhus make-over

4
0
SHARE

For mange mennesker er sommerhuset et sted hvor alle de gamle ting kommer hen. Køkkengrej, tøj, haveredskaber og ikke mindst møbler. Den gamle slidte sofa, spisebordet, puderne og alt vores aflagte stueinventar ryger til vores andet-sommerhjem. Det giver selvfølgeligt god mening at vi ikke skal poste alt for mange penge i et hjem som vi måske kun bruger ganske få urer om året, men omvendt så skal der selvfølgelig også være rart at være. Heldigvis kan du med ganske få midler piste alt de gamle op og give det nyt liv.

Stoffer er løsningen

Stoffer kan fås i alle prisklasser og kan løse mange problemer. Det kræver ikke ret meget kendskab til stof og nål og tråd før man kan flække en dug sammen. Det er faktisk næsten bare at syg lige ud hele tiden, ja med mindre man har et ovalt bord naturligvis J

En flot dug med et sommerligt mønster er en god måde at dække det gamle triste sofa- eller spisebord.

Stof giver stil

Samtidigt, så er stof en god måde at få tingene til at passe sammen. Hvis du f.eks. syer en dug som matcher gardinerne eller måske laver du lige et par dækserviet som batcher pudebetrækket i sofaen og på den måde begynder stilen i sommerhuset at hænge sammen.

Du kan også dække hele sofaen med et løst stykke stof. Hvis du presser det rundt om sofapuderne, så behøver du faktisk slet ikke at sy. Du skal dog være sikke på at du køber noget stof som er til at sy i. Nogle stoffer er tykkere end andre og nogle mere meget glatte, hvilket kan gøre det ekstra vanskeligt at sy i. Kontakt det sted hvor du køber stof. De kan helt sikkert rådgive dig i hvilke stoffer som passer bedst til lige netop dit projekt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here