Home Bolig Bliv inspireret til et lækrere hjem

Bliv inspireret til et lækrere hjem

40
0
SHARE

Vores liv har omdrejningspunkt i vores hjem, hvor vi indretter os selv, alt efter hvem vi er. Det er her vores børn vokser op og selv bliver voksne, det er venner og bekendte besøger os, og det er her, man nyder de stunder, man har for sig selv sammen med resten af husets beboere. Så hvorfor ikke gøre dine rum så fine og velindrettede som muligt, så de afspejler det moderne væsen, som du er? Og hvorfor ikke bringe nogle af de ting, som du har tættest på hjertet med ind i indretningen, så minder og rejser bliver integreret og husket?

Indretning handler om at leve lækkert. Men det handler således også om at udtrykke sig selv, og hvem man er. Det kan af naturlige grunde gøres på et uendeligt antal måder, men mange foretrækker at blande personlighed og velvære. Det vil sige lækre indretningselementer kombineret personlige genstande, som man holder af. Hvordan man gør det, kigger vi nærmere på her.

Det skandinaviske design

Mange af os danskere har en trang til at indrette vores hjem med skandinavisk design. Det er dejligt at se på, og det passer ind i vores rå, naturlige land, hvor jordens elementer tærer på alt. Dette kommer til udtryk i varme farver, udnyttelse af vores ressourcer og samt rene linjer, hvilket er grundstenene i nordens designtendenser. Disse grundtanker kan du med fordel bringe ind i dit hjem. Eksempelvis kan du starte med at forberede dig på de kolde tider, som unægtelig vender tilbage til efteråret, ved at installere en brændeovn i dit hjem, som holder dig varm henover vinteren. Du finder et udvalg af pålidelige og gode brændeovne her.

Især kombinationen af rå natur og matte farver er oppe lige for tiden. Det kommer til udtryk i stort set alle elementer i hjemme, lige fra vaser til stole og borde. Det har sjældent været mere moderne med borde, lavede af rå tømmer, stole med fåreuldstæppe på eller vaser af den lokale keramiker. En af grundene til at netop disse tendenser er så velkørende er, at det minder os om vores nordiske verden. Det udtrykker, hvem vi er, og så synes mange ikke mindst også, at det er super flot. Er du på udkig efter nordiske designelementer til dit hjem, så kan du uanset rummet, finde spændende møbler og designs hos www.jacobsenmobler.dk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here