Home Indretning Danske mærker af bordfodboldborde

Danske mærker af bordfodboldborde

41
0
SHARE

Bordfodboldborde er helt nødvendige, hvis man vil spille et godt slag bordfodbold mod vennerne eller kollegerne. Hvor det er muligt at improvisere, hvis man vil spille et spil som bordtennis – og bare bruger et spisebord eller et mødebord – så er dette ikke muligt, hvis man vil spille bordfodbold. Da der er et stigende antal af folk, der brænder for at spille bordfodbold, finder man da også de populære spilleborde flere og flere forskellige steder.

Det er således ikke usædvanligt at finde borde til bordfodbold på arbejdspladsen nu om stunder. Her kan kollegerne og medarbejderne komme sammen om en hyggelig social aktivitet i frokostpausen, hvor de kan tænke på noget helt andet end at arbejde, i hvert fald for en stund. Et endnu mere gængst syn er at se bordfodboldborde i ungdomsklubben eller SFO’en, hvor børnene kan tage sig et godt slag mod hinanden og lære hverandre bedre at kende.

Som sagt er et bord til bordfodbold helt nødvendigt, hvis man ønsker at spille det underholdende spil. I Danmark er nogle af de mest populære borde af mærkerne Rene Pierre og Bonzini, som produceres i Frankrig, samt mærkerne Garlando, Roberto Sport og FAS, som fremstilles i Italien. Dog er det også muligt at købe borde med de danske mærker MegaLeg og Stanlord, og dem vil vi se på forneden.

Stanlord bordfodboldborde – flotte, smukke og billige borde

Stanlord er et dansk mærke, som føres af Leggodt.dk. Bordene fra Stanlord kan bedst beskrives som nogle rigtig flotte og solide borde – og derudover er de endda også billigere end bordene fra Frankrig og Italien! Stanlord-bordene kommer i forskellige designs, og der er derfor borde i forskellige størrelser til både børn og voksne.

Borde fra Stanlord har den store fordel fremfor de italienske og franske borde, at de som nævnt typisk også er billigere. Stanlord-bordene ligger oftest i et prislege på helt op til 1000 kroner lavere end de fleste andre borde på markedet. Dette skyldes, at Stanlord-bordene fremstilles for Leggodt.dk i Kina, hvilket gør produktionsomkostningerne en del lavere. Med et Stanlord-bordfodboldbord får du derfor et fantastisk bord i god kvalitet, og på samme tid sparer du en hel masse penge!

Eksempelvis kommer fodboldbordet Stanlord Juventus med ben, som kan klappes ind under bordet, så det nemt kan køres hen og stilles op ad væggen. Derved kan du spare plads, når du ikke bruger bordet. Et andet fodboldbord, Stanlord Capri-bordet, kommer forsynet med LED-belysning, hvilket ser rigtigt flot ud i lokaler med afdæmpet belysning som eksempelvis fredagsbaren, eller når I spiller i kælderen på en mørk vinteraften.

Bordfodboldborde fra MegaLeg – stabile, funktionelle og billige borde

Et andet godt dansk mærke af borde til bordfodbold er MegaLeg. MegaLeg har specialiseret sig i at sælge legetøj engros til det danske marked. Ligesom Stanlord-bordene fremstilles bordene fra MegaLeg i Kina. Ligesom for Stanlords borde betyder dette, at prisen gerne ligger en del lavere end andre typer borde på markedet. Megaleg-bordene er rigtigt robuste og solide og har spilleplader af linoleum eller plastik i stil med franske bordfodboldborde. For at holde prisen nede fremstilles de også med gennemgående stænger. Nogle designs af borde har aflukkede spillekabinetter, hvor der er lagt en gennemsigtig plade henover, hvilket forhindrer boldene i at blive skudt ud af banen, så de ikke bliver væk.

Mange MegaLeg-borde er relativt tunge og ligger i vægtklassen 60+ kg. Den høje vægt sikrer, at bordet står stabilt under kamp. Grundet den høje vægt kan det også være en fordel, at bordet får en permanent plads, hvor det ikke skal rykkes rundt. Hvis man søger et transportabelt og mindre bord fra MegaLeg, så fås disse dog også.

Som eksempel på et rigtigt godt bord fra MegaLeg kan nævnes MegaLeg Bordfodbold Prof-bordet. Dette bord har øverst en plade af plexiglas, som aflukker kabinettet, og bordet kommer med møntindkast samt indvendig boldtrakt. Derved er bordet ideelt til cafeen eller baren. Vægten på hele 76 kg gør, at bordet står som en klippe i kampens hede.

God fornøjelse med dit danske bordfodboldbord!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here