Home Bolig Den perfekte indflyttergave

Den perfekte indflyttergave

50
0
SHARE

Forår og sommer er ofte de årstider, hvor folk hiver rødderne op og flytter i noget bedre, uanset om det så er vest på, til Århus for at studere, eller til den Københavnske storby, som byder på ting, man ikke finder andre steder i landet. Men det er sådan set også underordnet, hvor de personer, som du kender, flytter hen. For det vigtigste er, at du husker at medbringe en indflyttergave, første gang du besøger dem.

Desværre kan det for nogen volde store problemer at finde en passende indflyttergave. For man vil jo nødigt give dem noget, som de har i forvejen. Ej heller vil man give dem noget interiør, som de ikke bryder sig om, eller som ikke passer ind i det hjem, som de er flyttet ind i. Og det er jo netop den klassiske problemstilling, når der skal gives gaver. Den bliver dog forværret ved indflyttergaver i og med størrelsen på gaven kan være svær at vurdere, ligesom at der sjældent forelægger en ønskeliste. Så er du i tvivl, eller mangler du inspiration? Så læs med her.

Lidt lækkert til køkkenet

Nogle gange må indflyttergaver gerne være små, men stadig brugbare. Et fremragende eksempelvis på dette kunne være klassik interiør, om det så er et tæppe, puder eller måske dækkeservietter. Jovist, det kan lyde ganske tamt, men faktisk er nogle dækkeservietter gået hen og blevet ganske moderne. Uanset hvad du synes om forslaget, så kan du finde interiør med stemning og sjæl på www.lenebjerre.com.

Noget særligt til morgenkaffen

Hvis du besøger nogen, som du kender rigtigt godt, så kan indflyttergaven godt være noget ordenligt og lidt større. Det kunne eksempelvis være en ny kaffemaskine, som alligevel ofte bliver skiftet ud, når man flytter bopæl. Du kan naturligvis nøjes med at gå i Føtex og købe en model, som knap kan lave kaffe – eller, du kan gå all-in med en seriøs kaffemaskine, som virkelig kan det hele. Her snakker vi friskpressede bønner og enhver type kaffe, som man har lyst til. Find din næste kaffemaskine her.

Lidt grønligt til stuen

Alle elsker planter. De unikke skabninger i forskellige kulører, størrelser og former bringer med sikkerhed liv i et hjem, som måske stadig er præget af lidt flytterod. Og der er altid plads til flere planter. Måske du bør holde dig fra en give indflytteren en kaktus eller en anden plante, som alle andre har. Især hvis du besøger en planteelskende person, så bør du gå efter en flot plante, som ikke alle har stående. Gerne en stor, med lidt farvespil, som kan stå i en flot krukke på gulvet. Og husk også at købe krukken med, så den kan komme i brug med det samme.

Lidt lækkert til ganen

Hvis du er på udkig efter en indflyttergave til et par, som er rykket til et nyt nabolag, så kan du overveje, om ikke et brunchgavekort til en café i området kunne være en god idé. Det er nemlig en god undskyldning for at komme tilbage og besøge dem igen, ligesom det også er noget, som vil vække glæde. For hvem elsker ikke brunch? Og hvor fedt er det ikke lige for modtageren at få en gratis mulighed for at opleve sit nye nabolag?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here