Home Indretning Det perfekte mødelokale

Det perfekte mødelokale

3
0
SHARE

Det er ikke nok at have et rum, borde og nok stole for at holde det perfekte møde eller en vellukket konference. Rummets størrelse og indretning spiller en stor rolle for, hvordan mødet bliver.

Stort eller lille mødelokale

Mødelokalet eller konferencerummet skal selvfølgelig passe til antallet af deltagere. Er man mange samlet i et lille rum, bliver der hurtigt lummert og klaustrofobisk og der er svært uset at liste ud for at tisse. Omvendt så er det heller ikke rat at siddet i et kæmpe lokale, hvis man kun er 5 mennesker.

Indret lokalerne efter mødetypen.

Der er de korte møder, hvor man bare lige skal sidde en times tid og så er der de lange konferencer som måske strækker sig over flere timer eller flere dage. De to typer kræver noget forskelligt. Til de korte møder skal der måske bare lidt drikkelse og lidt snacks på bordet, mens der til de store langvarige konferencer, skal være plads til at der kan spises i lokalerne. Det kræver at der kan luftes godt ud, så man ikke bagefter sidder i dunsten af mad. Det kræver også at der er plads til at madden kan står på bordet eller på en buffet. Indret, lokalerne med den rigtige størrelse bord og evt. buffetborde på forhånd, så madet let kan komme ind og placeres korrekt. Alt dette slippe man naturligvis for at bekymre sig om, hvis man vælger et lækker professionelt sted, hvor de sørger for alt.

God akustik

Sørg for at lokalet er godt indrettet så lyden er god. Det gøres ved at sikre at der er ikke er for mange store tomme flader. Hæng billeder op på væggene og store stof gardiner ved vinduerne, så de kan absorberer noget at støjen som ellers bliver kastet meget rundt i et bart rum.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here