Home Indretning En stumtjener kan være nyttig flere steder i hjemmet

En stumtjener kan være nyttig flere steder i hjemmet

65
0
SHARE

I enhver travl husholdning, kan en stumtjener løse problemer i forhold til opbevaring af overtøj, uden at optage for meget plads. Stumtjenere kommer i mange forskellige designs, så det bør ikke være et problem at finde en, der passer til din eksisterende indretning og dine behov. Stumtjenere optager ikke en stor mængde plads, så de kan blive en del af indretningen i de fleste hjem, uden at man skal omrokkere eksisterende møbler alt for meget. Ideelt set bør de placeres, hvor frakker og jakker er mest tilbøjelige til at blive taget i brug.

Er du på udkig efter en simpel løsning på mere opbevaringsplads, så er stumtjeneren et godt bud, da den kan løse mange pladsproblemer. Find et udvalg af enkle og moderne stumtjenere hos ILVA, der har flere forskellige løsninger, der passer til forskellige behov.

De 6 bedste steder at placere en stumtjener i hjemmet

  1. I entréen: En stumtjener i entréen bør tilskynde børnene til at hænge deres frakker op. Når det er sagt, er det ikke en god ide at placere stumtjeneren i et lukket område, hvor der er sandsynlighed for at børn og kæledyr leget vildt, da man kan risikere at stumtjeneren vælter. Samtidig må der også gerne være lidt frirum omkring den, så vådt overtøj har mulighed for at tørre.
  1. Ved en bagdør: Hvis det simpelthen ikke er praktisk at have en stumtjener ved din hoveddør, kan du tænke på at sætte den ved bagdøren i stedet. Du kan opmuntre børn eller besøgende, som jævnligt kommer ind i dit hjem til at bruge denne indgang i stedet for. Hvis pladsen tillader det, kan du dog også have en stumtjener både ved hoveddøren og bagdøren. Så er der også mere opbevaringsplads til jeres overtøj.
  1. I et bryggers: Stumtjeneren kan bruges til at løse en række opbevarings og organisatoriske problemer. Sæt en i dit bryggers, hvor den også kan bruges til at hænge vasketøj til luftning, inden det vaskes. Stumtjeneren er et stort aktiv for en travl husholderske, der ønsker en hurtig løsning på det vedvarende problem for rod.
  1. I soveværelset: Stumtjeneren kan bruges i soveværelset til at hænge nattøj, håndtasker og frisk strøget tøj, som du måske ønsker at bære på arbejde om morgen. I børnenes værelser eller legerum, er et godt alternativ til udklædningstøj og lignende. Drenge kan bruge en stumtjener til at hænge sportsudstyr og sneakers på, mens pigerne måske foretrækker at hænge deres moderigtige tørklæder og bælter op.
  1. I køkkenet: Hvis dit køkken er stort nok til at rumme en solid stumtjener, kan du overveje at have en der. Det fungerer særlig godt, hvis i har et køkken alrum, hvor børnene har det med at smide deres ting og skoletasker.

På badeværelset: I badeværelset, vil en stumtjener giver hængende plads til håndklæder eller en badekåbe. Hvis du vælger at sætte en stumtjener i badeværelset, så sørg for at det har en finish, der kan modstå fugt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here