Home Bolig Frisk din bolig op

Frisk din bolig op

165
0
SHARE

Ind i mellem trænger man bare til lidt forandring i hjemmet, men uden at man vil lave hele indretningen om.

Specielt når man starter et nyt år, kan det være rart at få rykket lidt rundt og få lidt nye farver eller pyntegenstande ind i huset.

Selvom det ikke er ret meget man gør, kan det give boligen et helt nyt ”look” og få den til at fremstå som ny-indrettet.

Pyntegenstande gør det hyggeligt

Det giver virkelig noget personlighed og hygge at finde små pyntegenstande til vindueskarmene og bordet.
Lidt puder i forskellige farver der komplimentere hinanden og et vamset tæppe kastet henover armlænet på sofaen, er bare begrebet af hygge og man får virkelig lyst til at sætte sig i sofaen med en dejlig kop the og trække tæppet henover sig.

Kunne du tænke dig at skifte farverne lidt ud og få lidt nyt ind i hjemmet?
Se mange forskellige ting til din bolig her.

Lys din bolig op

Har du en bolig der er lidt mørk kan det være super godt at vælge lyse farver til dit hjem, i hvide grå og pastel farvede nuancer.
Det får boligen til at fremstå mere lys og større end hvis der udelukkende bliver valgt ting i mørkere farver.

Derudover er god belysning fra loftet og forskellige lamper i rummet selvfølgelig også alt afgørende for hvor lys din bolig er, når mørket falder lidt på uden for.

Forskellig slags belysning

Der er mange former for belysning.
Både spot i loftet som giver rigtig meget lys, eller blot en enkelt lampe der hænger ned fra loftet, som udgiver lidt mindre lys.

Man kan også få lys der er tilkoblet en lysdæmper-kontakt, så du kan justere lysstyrken på dine lamper eller spots, alt efter hvor meget belysning du kræver på det gældende tidspunkt.

I stuen kan det være rart at have lys der ikke er så kraftigt, så her kan man med fordel vælge en lampe der hænger ned fra loftet og så eventuelt lidt lamper til at stå i hjørnekroge eller i vindueskarmene, hvorimod det i køkkenet er rart at have kraftigere lys, så man kan se hvad man laver.

Her er spot fra loftet et super godt valg, da de kan placeres mange steder og derved lyse hele køkkenet rigtig godt op.

Hertil kan man selvfølgelig få sine spot installeret med en lysdæmper-kontakt så man kan skrue lidt ned for belysningen, når man er færdig med at lave maden og skal nyde den ved spisebordet.

Pyntegenstande og lidt nyt lys er et godt skridt imod en ny-opfrisket bolig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here