Home Indretning Gode råd til at indrette sig med børn i hjemmet

Gode råd til at indrette sig med børn i hjemmet

46
0
SHARE

Børn fylder, og det kan være svært at få sin boligdrøm til at gå i opfyldelse, fordi børnenes rod ligger i vejen for din boligindretning. Her får du et par gode råd til, hvordan du får din boligindretning og børnenes rod til at harmonere.

Du bliver nødt til at acceptere, at børn fylder

Når du får børn, accepterer du samtidig, at de fylder meget. Børnene inddrages i flere beslutninger end før i tiden, og vi inddrager dem også i beslutninger, der vedrører boligindretningen. Børnenes ting kan derfor heller ikke begrænses til deres værelser.

Derfor er det en god idé, hvis du accepterer, at børnene ikke bare får ét værelse, men også har små pladser rundt omkring i boligen. Det kan eksempelvis være i kælderen, hvor de kan spille konsoller og computerspil eller se tv. Det kan også være, at de får et hjørne i stuen, hvor de har mulighed for at sidde og lege med legoklodser eller udfolde sig kreativt.

Opbevaring til børnenes legetøj

Børnenes legetøj skal ikke ligge og flyde over hele huset, men det er også svært at argumentere for, hvorfor det skal ryddes af vejen, når børnene lige er midt i en god leg med deres bedste legetøj. I hvert fald på et niveau, hvor barnet kan forstå det.

Vælg i stedet at have nogle opbevaringskasser stående, som børnene kan putte deres legetøj i, når de ikke længere leger med det. Stil det gerne i nogle mindre kasser, hvor du har mulighed for at nå det – også selvom du har et barn på armen.

Det kan også være en god løsning at investere i noget legetøj, der er pænt. Det behøver ikke at være dårligt legetøj, bare fordi det ikke er det, der oser mest af billig plastik fra Toys”R”Us.

Vælg noget flot trælegetøj, der både er gavner miljøet, motorikken og pengepungen; det kan nemlig ofte holde længere end plastiklegetøj, og det betyder, at det kan gå i arv. Så hvis I planlægger flere børn, kan det være en god idé at investere i noget mere langtidsholdbart legetøj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here