Home Indretning Gør dit hjem smukt og praktisk

Gør dit hjem smukt og praktisk

34
0
SHARE

De fleste ønsker sig et smukt hjem med personlig indretning. Mange gange bliver æstetikken dog valgt til fordel for funktionaliteten. Men det behøver slet ikke være enten eller. Du kan sagtens indrette din bolig med fine møbler og interiør uden at gå på kompromis med praktikalitet. Dit hjem skal fungere og kunne lidt af hvert.

Læs med her og bliv inspireret til smukke, fleksible indretningsløsninger til din bolig.

Hold styr på dit skema

Det bliver mere og mere almindeligt at have et hjemmekontor, hvor arbejdet skal udføres fra. Og mange vil gerne indrette sig i et kreativt miljø, der kan inspirere dem i deres arbejde. Men kontoret skal også fungere som et struktureret rum, der kan smitte af på dig.

Indret derfor dit kontor med en opslagstavle, så du kan få organiseret både dit eget skema og resten af familiens. På den kan du hænge invitationer og andet op, som du skal huske.

Opslagstavlen indrammer dine forskellige ophæng, så det ikke ser rodet ud, som hvis de eksempelvis hang på et køleskab. Og du kan også personliggøre tavlen ved eksempelvis at hænge billeder op på den, så den får et kombineret look.

Brug soveværelsets opbevaringsplads

Møbler skal i dag matche det moderne liv, vi lever, og derfor skal de gerne have flere funktioner. Vi flytter mere, end vi har gjort før – og vores livsstil er generelt meget omskiftelig. Derfor er det en god idé at du indretter dig med multifunktionelle møbler. Og her er soveværelset ét af de rum, du kan optimere med smarte indretningsløsninger.

Mange bor med begrænset plads, og derfor gælder det om at tænke praktisk. Soveværelset er ofte det rum, vi bruger til opbevaring, og det kan derfor hurtigt komme til at se rodet ud, så det forstyrrer det rolige miljø, du skal sove i. Sengen tager meget plads i dit soveværelse, så hvorfor ikke udnytte det mest muligt?

Gå efter en seng med indbyggede opbevaringsmuligheder. Du kan enten købe den færdigproduceret, eller du kan lave din egen med store, rummelige skuffer, hvis du kender en handyman. Mange anvender plastikkasser på hjul, som kan rulles under sengen, men med lukkede skuffer i træ, får du diskret opbevaringsplads, der ikke forstyrrer udtrykket i dit soveværelse.

Bevar et roligt udtryk

For mange er det vigtigt at skabe et roligt udtryk i hjemmet, men det kan være svært, hvis du ikke tænker i flerfunktionelle møbler. Med mange møbler og genstande i din bolig kommer det nemlig hurtigt til at virke rodet og trangt. Så hvis du gerne vil have mere luft, er det oplagt for dig at finde den praktiske indretningstankegang frem.

Vælg møbler, der udnytter væggene opad i stedet for kvadratmeterne på gulvene. En stige med indbyggede reoler er en sjov måde at indrette sig på, og dens smalle udformning giver et elegant udtryk i din bolig. På stigen kan du sætte bøger eller hænge tøj, alt afhængigt af om den skal stå i din stue eller dit soveværelse. Stigen er nemlig let at flytte rundt, så du kan skabe nye udtryk. Måske vil du hellere pryde hylderne med toiletartikler på dit badeværelse? Det er helt op til dig.

Møbler, der er lette at transportere, er desuden meget velegnede til dig, der elsker at flytte rundt i din bolig og lege med forskellige udtryk.

Customize dine møbler

Vi elsker at indrette os personligt. Og mange møbelproducenter favner vores omskiftelige liv og interesse i at signalere personlighed i hjemmet med møbler og interiør, der kan kombineres på forskellige måder. Blandt andet findes der mange reolsystemer, hvor du får mulighed for at skabe dit helt eget møbel. Rammerne er sat, men du kan selv tilpasse reolens hylder, kasser og andet til din bolig og dine behov.

Det er en smart måde at indrette sig praktisk på, da du investerer i et meget anvendeligt møbel, som du kan tage med dig i din næste bolig og matche med udtrykket der.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here