Home Have Granit – tilbage til det rå

Granit – tilbage til det rå

154
0
SHARE

Der er forår i luften og tid til fornyelse. Sådan er livet for havemænd, havekvinder og ikke mindst de små havebørn – der elsker at komme ud og grave og finde kryb – væmmes og frydes – og ikke mindst hjælpe mor og far med at plante ud. Der kigges på bede og blomster, planlægges og undersøges.

Det er tid til at komme i de store havecentre og et besøg her hos Bauhaus er obligatorisk.

De større projekter

Til de lidt større projekter som anlæg og trapper, indkørsel og sokler falder man ofte muligheden for at vende tilbage til det rå og rene. Granit er råhed og finesse. Er det skærver til indkørsel får man et slidstænkt underlag der lyder af noget når man går og kører. Det neutrale look giver baggrund og linjer til en farverig have og kontrast til en stilfuld facade.

En ny solid trappe i rå granit skaber medspil til fundament og havesten og giver huset en værdig indgang.

Udsmykning til haven

Haven får ny tyngde med fuglebad eller figurer og der er for enhver smag. Har man stor parasol og skal have en solid bund er en langtidsholdbar løsning gerne granit. Det kan holde til lidt af hvert, hvad enten det er små børn eller de store teenagere, der flytter den lidt rundt.

Der er vandsten og fuglebade. Det giver nyt liv og plads til de små dyr i naturen med et fuglebad. Det er sjovt og sødt når de små spurve tager en dukkert. Så kan man løfte familiens yngste op til vinduet til gratis underholdning.

Til terrasse og udestue 

Der er stil over det, når man sætter sig til bords når bordpladen er af granit. Det passer til grillmad og det skarpe grillbestik. Der skal siddes mange timer om bordet. Uanset årstid står et bord af granit sin prøve. Ingen træbehandling eller rust og slet intet besvær med at rengøre. Det er naturen selv man inviterer indenfor.

Ind- og udkørsel

Når indkørslen skal laves, er granitfliser en oplagt mulighed. Solidt og nemt at holde. Det er mest rundt om at der skal ordnes ukrudt og græs. Men man giver den gerne lidt ekstra når man hver dag har fornemmelsen af sit eget lille slot som man kommer hjem eller er på vej ud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here