Home Ikke kategoriseret Lav dine egne klistermærker

Lav dine egne klistermærker

20
0
SHARE

Klistermærker er blandt de mest alsidige og billige måder at få spredt et budskab på. Du har sikkert selv set det: Et velplacerede klistermærker på biler, skilte, døre eller lignende. Som med de fleste printmedier tilbyder klistermærker den ekstra fordel at have en lang holdbarhed for en lav engangspris. Kofangeren på ​​din bil kræver ikke et månedligt gebyr og vil dele budskabet gratis, indtil du har fjernet det, eller udskriften forsvinder. I denne artikel hjælper vi dig med at finde det rigtige papir til dine klistermærker

Klistermærker i forhold til etiketter: Hvad er forskellen?

Klistermærker har for det meste grafik og etiketter har for det meste f.eks. en adresse, et logo eller et telefonnummer. I forbindelse med denne artikel, da processen til udskrivning af klistermærker og etiketter er ret ens, bruger vi ”klistermærker” og ”etiketter” ret ens.

Papiret er vigtigt!

Først skal du tænke på det korrekte medium til at udskrive dine klistermærker på. Klistermærker udskrives almindeligvis på klisterpapir.

Klistermærker lavet af klisterpapir er den enkleste og billigste form for klistermærker. Der findes både Runde etiketter, Ovale etiketter, Firkantetiketter, Rektangulære etiketter

Disse præ-cut etiketter er gode til krukker og flasker og give personlighed til hjemmelavede varer. Hvis du foretrækker at klippe klistermærkerne selv, skal du vælge hele ark af klisterpapir.

Hvis du har brug for vandbestandige klistermærker:

I de fleste tilfælde er udskriftspapiretiketter ikke vand- eller vejrbestandige og vil derfor ikke holde i alt slags vejr. Hvis du har brug for vandtætte klistermærker, skal du kigge efter specialpapir. Sørg for at bruge en printer, der bruger pigmentblæk.

Sørg for at bruge blækpatronpapir til blækpatroner og laserpapir til laserprintere. Blækpatron-klisterpapir smelter, når du bruger det på en laserprinter. Hvis du vil bruge din laserprinter til at udskrive klistermærker, skal du sørge for at få det rigtige laser-venlige klisterpapir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here