Home Indretning Muligheder for trådløs musik i hjemmet

Muligheder for trådløs musik i hjemmet

51
0
SHARE

Trådløs musik i hjemmet har for alvor fået sit tag i danskerne, og det er nu muligt at nyde musik i alle rum, uden at du skal bøvle med besværlige ledninger. Her får du et par gode råd til, hvordan du får trådløs lyd i hjemmet.

Vi kan ikke længere nøjes med at lyde til musik fra ét enkelt sæt højttalere, der er placeret i stuen. Ikke når vi har mulighed for at placere højttalere i alle husets rum, der spiller samme lyd på samme tid. Det gør lytteoplevelsen mindre besværlig og mere fuldendt.

Der findes mange muligheder, og her ser vi på de forskellige løsninger, der er mest populære. Det eneste, det kræver, før du har lyd i alle boligens rum, er, at du investerer i et par Bluetooth-højttalere samt nogle trådløse højttalere. Det kræver altså, at du anvender mobiltelefoni, en tablet eller en computer, hvis du gerne vil have streaming.

Først skal du have et par trådløse højttalere

Der er mange forskellige former for trådløs lyd til hjemmet. Derfor er det en god idé, hvis du overvejer, hvilke højttalere du skal have. Sonos er nok blandt de mest kendte, men det betyder ikke, at de nødvendigvis er de bedste til dit behov – du kan nemlig også få en lang række andre højttalere, som kan egne sig lige så godt til dit hjem.

Det kan være en transportabel Bluetooth-speaker, som du kan tage med dig udenfor. Det er ikke tilfældet med eksempelvis Sonos, der skal være koblet til WiFi, før det kan lade sig gøre at bruge dem.

Hvad betyder trådløs lyd?

Trådløs lyd betyder, som navnet antyder, at det er muligt at afspille lyd, musik eller radio i flere rum uafhængigt af hinanden, og uden der er tilkoblet en ledning. Det betyder, at du i princippet kan starte musikken på din computer, hvorefter du vil kunne spille musik i hele din bolig. Det er smart, og det er en af grundene til den stigende popularitet.

Du kan afspille musikken med forskellige programmer, men ofte skal du anvende et specielt program eller en app til at afspille. Eksempelvis på Sonos.

Betyder det, at den traditionelle højttaler er død?

At de trådløse højttalere er blevet så populære betyder ikke, at de almindelige højttalere ikke sælger længere. Her er nemlig stadig bedre lyd i de gammeldags højttalere, der skal bruge ledninger for at kunne spille musik. Alternativt har du mulighed for at købe en Bluetooth-receiver, du kan koble til dine almindelige højttalere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here