Home Ikke kategoriseret Ny stil? Sådan får du succes med stilen

Ny stil? Sådan får du succes med stilen

120
0
SHARE

Trænger du til en ny stil, men ved ikke hvor du skal starte? Du er ikke den eneste! Det kan være enormt svært at skifte stil, og der er da også flere faktorer, du bør overveje.

Er det et komplet stilskift, du ønsker – eller vil du blot prøve noget lidt anderledes? I så fald, så skal du også tænke over, hvad du ønsker af din nye stil. Vil du gerne have flere farver inkorporeret, lære at gå i mere tætsiddende tøj eller noget helt tredje? Sidst, men ikke mindst skal du finde ud af, hvordan du så når i mål med det hele. Lyder det som meget at holde styr på? Bare rolig. Her får du tips til, hvordan du kan opnå en ny stil – det er lettere, end du tror.

Start i det små

Ønsker du ikke de helt store fatale ændringer, men derimod blot lidt nyt hist og her, kan eksempelvis smykker være løsningen. Smykker er små detaljer, der kan booste ethvert outfit, og dermed er de også i stand til at ændre en stil til noget helt andet. Er du eksempelvis vant til at vælge sølvøreringe, kan du forsøge dig med at skifte til nogle guld af slagsen. Find guldøreringe her. Har du mod på mere, kan du prøve de lidt større smykker såsom bredere armbånd eller flere ringe på samme finger. Alene dette kan give et helt andet udtryk til din stil. Det kan også være, at du faktisk slet ikke er vant til at gå med smykker til dagligt. I så fald opnår du også et stort skift ved blot at begynde.

Farver, mønstre og former – du kan sagtens bære det

Uanset hvilken af delene du ændrer, gør det en stor forskel. Og blot fordi du bruger en af de større størrelser, så sidder tøjet ikke mindre godt på dig, hvilket er vigtigt at huske! Der er ingen, der siger, at du skal springe ud i en stramtsiddende, prikket og gul bluse hvis du er vant til en løstsiddende sort bluse – det er slet ikke nødvendigt! Midt i alt dette er det nemlig også vigtigt at huske, at du skal have dig selv med i processen, og derfor skal du heller ikke vælge noget tøj bare for at vælge det. Når det er sagt, kan det nogle gange være super sjovt og lærerigt at springe ud i noget andet, og hvis du er lidt nervøs for det, så hiv en veninde med, så hun kan fortælle, hvad der klæder dig! Hop ud i det, forsøg dig med en kjole i en ny farve eller en smart tunika med mønster. Her kan du se et stort udvalg af tøj til store piger.

Det glemte element

Når snakken går om stilskifte, glemmer vi ofte en lille, men meget vigtig ting: håret! Ved at skifte frisure kan du ændre den måde, dit ansigt fremstår på og meget mere. Form og farve spiller ind, og er der nogen, der ved noget om det, er det din frisør. Har du mod på at give hende frit slag?

God fornøjelse med stilskiftet!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here