Home Ikke kategoriseret Pas på din hud i sommervarmen

Pas på din hud i sommervarmen

26
0
SHARE

Sommervarmen er for alvor kommet til Danmark. Vejret er blevet godt, dagene har mange solskinstimer og humøret er for alvor blevet positivt på grund af vejret. Vejret har nemlig stor betydning for vores humør, hvilket betyder, at godt vejr gør os i godt humør, mens dårligt vejr kan gøre os nedtrykte og tappe os for energi. Det varme vejr har også stor påvirkning på din hud. Solen og varmen føles rigtig dejlig på vores hud, men desværre kan den også gøre stor skade, hvis vi ikke passer godt på. Vi har samlet de bedste tips til, hvordan du passer godt på din hud i sommervarmen.

Masser af væske er vigtigt

Hvis du ønsker at passe godt på din hud, er det vigtigt at drikke en masse væske i sommervarmen. Hvis din krop mangler væske, vil det ligeledes påvirke din hud. Når kroppen mangler væske, vil din hud tørre ud, og dette kan i værste tilfælde føre til kløe, rødme og irritation. Hvis din hud er i væskemangel, bliver din hud mindre elastisk, og dette bør du undgå.

Når du skal sørge for at holde din væskebalance oppe, er det bedst at drikke vand, da kroppen har lettest ved at optage dette. Det er en god idé at holde igen med de sukkerholdige drikke, da de kan påvirke andre processer i kroppen, og fordi sukker i store mængder er skidt for kroppen.

Husk solcremen når solen skinner

Når solen skinner på din hud, føles det dejligt. Solens stråler er dog langt fra gode for huden, hvis du ikke husker at bruge beskyttende solcreme. Solcremen er med til at beskytte huden mod de skadelige ultraviolette stråler fra solen, som kan føre til hudkræft. Solcremen skal helst beskytte mod både UVA- og UVB-stråler, som har hver sin påvirkning på huden. UVA-strålerne påvirker hudens elasticitet, som kan give rynker og læderhud, mens UVB-strålerne er dem der giver solskoldning. Det er derfor vigtigt at beskytte huden med en solcreme, som både beskytter mod UVA- og UVB-stråler.

Den rette hudpleje

Hvis du ønsker at passe ekstra godt på huden i sommervarmen, er det vigtigt at anvende de rette hudplejeprodukter, som passer til lige præcis din hud. Det er et godt valg at anvende hudplejeprodukter fra Eucerin, da Eucerin er anbefalet af dermatologer verden over. Produkterne er særligt udviklet til at pleje huden på bedste vis, og produkterne efterlader huden velplejet og hydreret. Eucerin er ligeledes velegnet til problemhud, som for eksempel akne og ekstrem tørhed. Produkterne fra Eucerin er særligt velegnet om sommeren, da produkterne tilfører huden den fugt og pleje som er nødvendig, efter en dag i solen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here