Home Design Sådan gør i jer klar til den lilles første flyvetur

Sådan gør i jer klar til den lilles første flyvetur

2
0
SHARE

Når forældre for første gang skal have deres lille ny med på ferie, så er det både noget de ser frem til og frygter. Det kan jo være svært og stressende nok at rejse i forvejen, og så bliver det kun endnu mere besværligt med den lille ny på armen. Derfor er der flere ting i skal huske, når i for første gang skal ud og flyve med jeres lille dreng eller pige.

Husk en klapvogn

Lufthavne består af et stort virvar af flere tusinde stressede rejsende, og det smitter i høj grad af på en selv. Derfor tager det altid lige lidt længere, end man regner med, når man skal igennem lufthavne. Det bliver desuden kun mere besværligt, når man skal slæbe alt sin bagage, imens man har sit lille barn på armen.

Flyv når det er nat

Uanset om man skal på ferie eller der er tale en hel normal hverdag, så er søvn utroligt vigtigt for de små. Derfor er det meget vigtigt ikke at ødelægge deres døgnrytme. Derfor skal de små kun sove på flyet, hvis i flyver om natten.

Husk underholdning til den lille

Det er meget vigtigt for de små at blive stimuleret, så de både lære og har det sjovt. Hvis de ikke bliver stimuleret i længere tid, så begynder at kede sig og vil have større tilbøjelighed til at blive kede af det. Dette vil i bestemt gerne undgå, da det aldrig er sjovt at skulle flyve langt med en grædende baby. Ofte er det svært at undgå, men i vil i hvert fald ikke få nogen venner på flyet, hvis den lille ikke falder til ro.

Fyld tasken med ekstrating

Når i har med babyer, skal i altid være forberedt alt. Derfor har forældre altid en taske med mange forskellige praktiske ting med, selvom de måske bare skal på en kort gåtur i skoven. Derfor er det bestemt også vigtigt at have disse ting med på flyveturen. Der er fx tale om drikkevand, babymad, bleer, skiftetøj til jer begge, vådservietter osv.

Medbring altid en autostol

Selvom i måske ikke har planlagt en bilferie, og i har taget toget til lufthavnen, så bør i altid være forberedt. Taxaer er ofte folks yndlingstransportmiddel, når de er på ferie, og det er bestemt ikke alle taxaer som har en autostol som passer. Derfor skal i være klar med en autostol, da babyen vil være meget udsat i et uheld, hvis han eller hun blot er beskyttet af jeres arme. Find jeres her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here