Home Indretning Sådan indretter du et flot hjem, selvom du har børn

Sådan indretter du et flot hjem, selvom du har børn

41
0
SHARE

Hvis du har børn, ved du sikkert allerede, at det nogle gange kan være en kamp at forsøge at holde hjemmet nogenlunde ryddeligt, fordi du kun lige når at rydde op, før det næste legetøj ligger og flyder. Her er et par tips til, hvordan du kan indrette dig på en måde, så hjemmet både er præsentabelt og signalerer, at der bor børn.

Investér i et kassesystem

Først og fremmest handler det ofte om, at børnene har ufatteligt meget legetøj, og det kan være svært at få plads til det hele på børneværelset, uden at det kommer til at se for rodet ud. Dette problem kan nemt løses ved at lave et kassesystem, hvor alt legetøjet sorteres. Du kan for eksempel købe en stor reol og en masse sorte kasser. På kasserne kan du printe et billede af det legetøj, kassen indeholder. Det betyder, at du for eksempel påsætter et billede af LEGO på den kasse, hvor LEGO skal være i. På den måde bliver det en sjov indretning for børnene, og det gør det samtidig nemmere for dem at rydde op, fordi de ved, hvor de skal smide legetøjet hen. Når I vil minimere legetøj, der flyder, handler det ligeledes om, at I som forældre skal opsætte nogle regler for, at børnene selv skal rydde op, når de er færdige med at lege med noget.

Fordel legetøjet i huset

Det er langt fra alt legetøj, der leveres i skrigende farver og skørt design. Faktisk produceres der efterhånden rigtig meget legetøj, der har til formål at være minimalistisk, således at det kan blende ind i den eksisterende indretning. Derudover handler det om, at I placerer legetøjet forskellige steder i huset, så det ikke er samlet ét sted. På den måde fylder det ikke så meget i huset. Hvis jeres børn elsker at være med i køkkenet, når der skal laves mad, kan I med fordel købe et legekøkken. Det giver god mening at placere det i forlængelse af køkkenet, så børnene kan være med på sidelinjen og lege, mens du forbereder aftensmaden. Du kan finde et legekøkken her.

Drop undskyldningerne

Mange af os tænker måske, at vi ikke gider at investere i dyre ting til hjemmet, hvis vi har børn. Det skyldes måske, at vi er bange for, at det går i stykker. Det kan hurtigt blive en undskyldning for at indrette sig på en måde, som man ikke ønsker. Selvfølgelig kan det være en fordel at vælge en sofa, som kan tåle, at der af og til bliver spildt lidt mælk, men det er ikke nødvendigt at hele huset skal tage hensyn til, at der bor børn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here