Home Design Sådan indretter du med sækkestole

Sådan indretter du med sækkestole

164
0
SHARE

Sækkestole er ikke et nyt fænomen, men det er også et objekt der aldrig rigtig går af mode. Selvfølgelig har sækkestolene, ligesom andre ting til hjemmet, op- og nedture, men noget er helt bestemt, de vil altid være at finde på hylderne. Sækkestolen er en skøn opfindelse og mange vil elske, at dase i en stor en af slagsen hele dagen. Men brugen af sækkestole i indretningen variere meget og ikke alle får det maksimale ud af deres sækkestol, desværre!

Derfor vil denne artikel levere et par gode råd til, hvordan man benytter sækkestole i indretningen. Mange har dem sikkert allerede, men kun få har fået dem integreret, så de både er praktisk placeret og ikke mindst giver en helhed til rummet, fremfor bare at flyde i et hjørne uden rigtig at have et formål.

Sækkestole i indretningen

Sækkestole er ikke kun til børneværelset

Hos mange er sækkestolene stadigvæk bandlyst til børneværelset, fordi man mener det kun er her de hører hjemme. Dette er en stor skam, da hele familien nemt kan nyde godt af sækkestolen og den også fint kan benyttes i indretningen i resten af huset.

Sækkestole er nemlig utrolige brugbare i mange sammenhænge og der findes nok ikke én dansk familie, der kan se sig fri for at mangle en siddeplads fra tid til anden. En sækkestol er både praktisk, karakterfuld og hvis man blot forstår at benytte den rigtigt, fremfor at bandlyse den til børnenes værelser, så vil man få mange gode stunder med sådan en.

5 gode råd til at benytte sækkestole i indretningen

Det kan være utrolig svært at få sækkestolen til at være en del af indretningen. Den er formentlig ikke så svær at placerer, men at give den, den rette plads, hvor den både opfylder en funktion samtidigt med at se godt ud, har vist sig vanskeligt for mange og vi har igennem tiden set mange sjove bud på at benytte en sækkestol i indretningen. Her er vores 5 bedste råd til at benytte en sækkestol i indretningen.

  • Lad vær med at gemme sækkestolen væk. Giv den derimod den plads den fortjener, så den bliver en del af indretningen fremfor en skamplet.
  • Benyt sækkestolen på terrassen eller i haven. Mange benytter sig ikke af, at de fleste sækkestole både er vandtætte og meget slidstærke. Det er en skam, for hvem vil ikke gerne slænge sig i en sækkestol ude i den danske sommer?
  • Lav et hygge/læse hjørne i stuen hvor sækkestolen er i centrum. Det skaber både glæde og gavn i mange aldre og store som små kan nyde et par timer med en god bog, find Holger eller noget helt tredje.
  • Tænk over farve sammensætningen når du indkøber en sækkestol. Det sikre valg er selvfølgelig sort, men du vil også kunne få stor glæde af en kulørt eller mønstret udgave. Skab en helhed i rummet og få sækkestolen til at være en del af denne.
  • Din sækkestol er en skulptur i sig selv og udnyt de mange muligheder den giver. Lad være med at lade den ligge og flyde, men brug derimod tid på at sætte den i forskellige konstellationer, så den vækker opmærksomhed.

Hvilken sækkestol skal jeg vælge?

For de fleste handler det også om at vælge den helt rette sækkestol og der findes mange flotte sækkestole på markedet. Det handler blot om ikke at vælge den første og den bedste, men derimod bruge lidt tid på at kigge mulighederne igennem og forestille sig de forskellige udgaver i ens eget hjem. Der kan godt gå lidt tid inden man finder frem til den rette, men den tid gør at du har gjort dig en række overvejelser og derfor formentlig vil blive glad for din sækkestol i mange år fremadrettet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here