Home Indretning Sådan laver du en hjemmebiograf uden at sprænge budgettet

Sådan laver du en hjemmebiograf uden at sprænge budgettet

49
0
SHARE

Du behøver ikke at fylde stuen op med store gulvhøjttalere, hvis du vil have en hjemmebiograf. Faktisk behøver du heller ikke at rippe opsparingskontoen. Her får du et par gode råd til, hvordan du indrettet hjemmet med en hjemmebiograf uden at sprænge budgettet.

Projektoren er altafgørende

Først og fremmest er det vigtigt, at du har en projektor, hvis du vil have en ordentlig hjemmebiograf. Det betyder meget, at du vælger den rigtige, så gør det med omhu. Det er ikke alle, der er lige gode, så hvis du ikke vælger den rigtige, er det en dum idé – det kommer nemlig til at koste mange penge, og derfor er det en god idé, at du tager ned i din lokale elektronikforhandler og tager en snak med dem omkring dine præferencer.

Her skal du blandt andet overveje, hvor meget du kommer til at bruge din hjemmebiograf. Er det kun en gang imellem, bør du ikke vælge den dyreste – men hvis du ofte skal bruge den, så bør du investere lidt flere penge og få en, der både kan holde, men som også lever op til dine kvalitetskrav.

Sådan sparer du penge på lærredet

Det er de færreste, der ved det, men faktisk er der mange penge at spare på lærredet. Du kan nemlig sagtens bruge et mørklægningsgardin som lærred, hvis blot du vender det, så det er den hvide side, der står først. Det er smart, og derved bliver det en smule billigere.

Hvad vil du spille film fra?

Det er samtidig altafgørende, hvor du vil spille dine film fra. Det er nemlig ikke alle streamingtjenester, der kan spille 4K eksempelvis. Det ville ellers være skønt, hvis man kunne få det, men det kræver også noget af din projektor. Har du ikke en projektor, der kan vise 4K, er det som regel ikke noget problem.

Vær opmærksom på, at det ofte kræver, at du har en computer med en HDMI-port, hvis du vil se film med din projektor. Ofte kan du ikke bruge din telefon, fordi det vil kræve, at du kan koble den til din projektor, men i nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre. Du kan sammenligne YouSee med CallMe, hvis du vil vide, hvilke abonnementer der indeholder streamingtjenester. Så kan du få det, der er billigst, hvilket er smart, hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke sprænger budgettet.

Brug en soundbar

Det er altid en god idé, hvis du vælger at få en soundbar, der kan kobles til din skærm eller projektor. Det er pænere end de store gulvhøjttalere, som ellers kommer til at fylde hele din stue.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here