Home Ikke kategoriseret Sådan sparer du en formue på tøj til vinter og sommer

Sådan sparer du en formue på tøj til vinter og sommer

21
0
SHARE

Man kan ofte få følelsen af, at danske butikker har fødselsdag hver måned, og det er næsten umuligt at finde en butik, der ikke har en eller anden form for udsalg. Selvom det selvfølgelig er lækkert at spare penge, kan det være meget uoverskueligt, hvor man egentlig finder de bedste tilbud.

Det er nemlig meget svært at gennemskue, hvornår det egentlig er et godt udsalg, og hvornår de bare prøver at lokke dig til at købe lidt mere. Men butikkerne kører efter en helt fast rutine, når det kommer til udsalg. En god tommelfingerregel er, at butikkerne holder udsalg, når du har brug for en ny garderobe. Det betyder altså især starten af foråret, midt på sommeren og starten af efteråret. Det er dog også blevet populært at holde mid season-sale, som groft sagt betyder, at der er udsalg nærmest hver anden måned.

Køb vinterjakker om sommeren

Der, hvor du for alvor kan spare noget, er ved at købe tøj, når sæsonerne skifter. Tricket er bare, at du skal købe modsat af sæsonerne. Om foråret er der tit store udsalg på vintertøj, som butikkerne ikke længere kan sælge. Lageret skal tømmes, så der bliver plads til næste sæsons varer. Du kan endda være heldig, at vinterudsalget starter, allerede inden vinteren er slut.

Det svære er naturligvis, at du ofte har brug for en vinterjakke eller en ny bikini inden sæsonen er slut. Det betyder, at du ikke nødvendigvis kan vente, til udsalget starter. Derfor er det en god idé at tænke et år frem, når du køber på udsalg. Så er du klar til næste vinter eller sommer.

Især vinterjakker kan ofte holde mange sæsoner. Mange vinterjakker er lavet af stærkt materiale, og eftersom vi ofte er mindre ude om sommeren, bliver jakken også mindre slidt. Der er altså især god grund til at få en god pris på en lækker vinterjakke, som du kan bruge flere sæsoner.

Basistøj i høj kvalitet

Et andet godt sparetip er at købe dit basistøj i høj kvalitet. Jo bedre kvalitet, jo længere holder tøjet. På den måde kan du bruge den samme basisgarderobe i mange år og bruge lidt ekstra penge på de særlige sæsonvarer.

Selvom billigt tøj ofte er lig med dårlig kvalitet, skal du dog huske, at det modsatte ikke nødvendigvis er rigtigt. Nogle producenter sætter prisen højt, selvom tøjet hurtigt får huller eller mister formen, så vær kritisk. På den måde sparer du flest penge på den lange bane, og du behøver ikke købe basisvarer hvert år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here