Home Indretning Skab et hyggeligt univers på børneværelset

Skab et hyggeligt univers på børneværelset

91
0
SHARE

Når det er mørkt udenfor, er det vigtigt, at der er ekstrahyggeligt, når du befinder dig indenfor. Det gælder også for ungerne. Børneværelset er nemlig hjem for mange timers leg, hvilket især gør sig gældende om vinteren, hvorfor det er vigtigt, at alle kræfter sættes ind her.

Du skal altså skabe et rum, som ungerne kan lide at befinde sig i. Et rum, hvor der kan leges og udfolde sig kreativt – og der er masser af muligheder for at skabe et hyggeligt børneværelse, der passer til lige netop dit barns alder og personlighed.

Skab stemning med flotte wallstickers

Det er let at skabe et hyggeligt univers på børneværelset, hvis du sætter wallstickers på væggene. De er hurtige at sætte op, og samtidig er de også lette at sætte ned. Det betyder også, at det er nemt at sætte nogle nye op, der skaber et helt andet univers, i takt med at dit barn bliver ældre og udvikler sig.

Brug farver og natur på børneværelset

Hvis du vil have en god atmosfære på børneværelset, så forsøg dig med at male møbler og vægge med dæmpede farver. Bring også naturen i spil. Stil nogle flotte potteplanter ind på børneværelset, så dit barn kan lære, hvordan man passer en plante. Det er både vigtigt læring, men det skaber også en hyggelig stemning med planter på børneværelset.

Du kan også tage naturtemaet et skridt videre. Få tapet op på væggene med flotte naturmotiver, hvis det skal være rigtig hyggeligt. Så kan du også købe et telt, som dit barn kan slå op, så det vil næsten vil føles som at være på skovtur.

Leg med lys og lamper

Lamper kan gøre en verden til forskel på børneværelset. Dæmpet belysning skaber hygge, men hvis der skal leges igennem, kan det være praktisk, at der er kraftig belysning.

Der findes mange forskellige lamper, der egner sig til børneværelset. Blandt andre disse lamper fra KidsConcept. De er både praktiske, men også rigtig flotte, og så er det muligt at dæmpe lyst på dem – og så fås de desuden både som bordlamper, loftslamper samt væglamper.

Du kan også vælge at ophænge en lyskæde. Det giver også en fed og hyggelig stemning, som vil få det hele til at føles lidt hyggeligere. Samtidig har børnene noget at kigge på.

Kombinér nye og gamle elementer

Du behøver ikke at gå på kompromis med resten af boligens indretningsstil, bare fordi der skal indrettes et børneværelse. Hvis du kører en gennemgående blanding af nyt og gammelt, moderne og retro, så kan du sagtens gøre det samme på børneværelset.

Husk på at børneværelset er et skønt rum at indrette, fordi der her brydes med de normer og regler, vi blindt følger, når det er resten af hjemmet, der skal indrettes. Læs mere om det her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here