Home Ikke kategoriseret TENDENS: Luksus i hverdagen

TENDENS: Luksus i hverdagen

76
0
SHARE

Mange mennesker anno 2017 har lange arbejdsdage i flere år for at opbygge karriere, udleve deres ambitioner og prøve dem selv af.

Danskerne er kendt hele verden over som motiverede, dygtige og ikke mindst hårdtarbejdende. Men al denne indsats bunder i lige så høj grad i, at vi nyder udfordringerne på arbejdsmarkedet, som at vi skal betale huslejen.

Lyder dette billede bekendt for dig, og føler du dig selv som en del af den stigende tendens? Så er denne artikel skrevet til netop dig.

Vi yder – og vi nyder

Med tanke på de lange og krævende arbejdsdage, som du uge for uge pløjer dig gennem, kalder dit liv da ikke på lidt ekstra luksus i hverdagen?

Det mener vi bestemt, du har fortjent, og det er herfra, at det bliver skægt.

Luksus i hverdagen ses som en stærk tendens inden for bolig. Vi oplever, at danskerne i stigende grad prioriterer lækre kvalitetsmaskiner, god kaffe, madvarer og masser af komfort.

Drømmer du eksempelvis om en kvalitets køkkenmaskine, vil Kitchen Aid måske være det perfekte brand til dig. Med kvalitetsudstyr fra Kitchen Aid til dit hjem får du ikke kun et fantastisk værktøj til madlavning, men også en æstetisk køkkenmaskine, der sætter et smukt præg på looket i dit køkken.

Og hvem føler ikke glæde ved friskbagte boller rørt på egen bagemaskine,lørdag morgen?

Hvordan: Opgiv “bør” og glæd dig selv

Udover den stigende tendens til at investere i lækre produkter og smukke omgivelser ser vi også en større åbenhed mod hjælp udefra til hjemmet.

Er du selv nået hertil? Ellers læs med!

For mange travle familier i dag kan det være et tilløbsstykke at jonglere lange arbejdsdage med indkøb og rengøring. Og hvorfor egentlig kæmpe en kamp, der er dømt til at slå fejl?

Er din tid ikke dyrebar nok, som den er?

Som vi ser det, ønsker flere og flere at udnytte deres fritid med familien og interesser. De tilkøber derfor aktivt hjælp til rengøring i hjemmet eller bestiller varer på internettet, som bliver bragt til døren.

Er du modig nok til at kaste janteloven fra dig og aktivt tilvælge et liv med færre bekymringer på samme måde?

Hvis ikke du sidder derude og svarer med et rungende JA, så ved vi ikke, hvad mere vi kan gøre for at overbevise dig.

Hverdagsluksus er nemlig kommet for at blive som et integreret element i vores liv. Og skyld, skam og “bør”-fornemmelser fjerner sig derfor i større og større grad fra de danske hjem.
Er du her allerede, eller vil du gerne være med på tendensen? Spring ombord og nyd endnu større velvære og livsglæde i det nye år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here